Опрема, резервни делови, услуги

Optifleet

Optifleet

КОРИСТЕТЕ ПОСЕБНИ АЛАТКИ И КОНТРОЛИРАЈТЕ ЈА ПОТРОШУВАЧКАТА

Renault Trucks нуди две решенија за следење на потрошувачката на гориво на дневна основа,комуникација со возачите и анализа на нивниот стил на возење.Две алатки за оптимизирање на вашите деловни трошоци.