ОПТИМАЛНА ВИДЛИВОСТ ВО СИТЕ ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ

Дизајнот на шофершајбната и ретровизорот значително ја подобрува видливоста.Новите светла обезбедуваат оптимална безбедност во сите временски услови.