Опрема, резервни делови, услуги

Оригинални делови

100% ORIGINALNI


комплетен асортиман на нови и Oбновени делови на парче или во комплет, со дополнителна опрема.

label

 

Деловите се дизајнирани и одобрени за употреба на возилата на Renault Trucks според спецификација усогласена со строги критериуми во однос на сигурноста,безбедноста и еколошките стандарди. Нашите делови соврешно одговараат на вашето возило.

Нашите делови поседуваат оргинални перформанси за да ги задоволат вашите потреби: мобилност, сигурност и безбедност.

  • Карактеристики дефинирани од страна на произведителот.
  • Контролирани трошоци за одржување
  • Меѓународна едногодишна гаранција која важи за целата Renault Trucks мрежа
  • Одлична логистика обезбедува достапност и брза испорака на делови
  • Глобална мрежа на висока експертиза