ОСТВАРЕТЕ ДОПОЛНИТЕЛНА ЗАШТЕДА НА ГОРИВО

Сѐ е дизајнирано за да ја намали потрошувачката на гориво што е можно повеќе: оптимална тежина на уредот, примена на напредни технологии, обука на возачот за рационално возење. Целокупна опрема и услуги на возилата од Т серијата е вклучена и во возилата T Optifuel.