ПОГОНСКА ГРУПА : НОВИ ЕУРО 6 МОТОРИ

Техничкиот напредок кој што го освои компанијата Renault Trucks е тоа што ги избра новите Euro 6 мотори, кои што помагаат при заштедување на гориво и овозможуваат исклучително висока ефикасност. Овие карактеристики се битни затоа што ја зголемуваат вашата профитабилност.