Опрема, резервни делови, услуги

Renault Trucks 24/7

Renault Trucks 24/7 > 00800 1234 2424

RenaultБез оглед на било кое време од денот и местото каде што се наоѓате,може да побарате помош со само еден повик на вашиот мајчин јазик.
Операторот ќе го координира и ажурира вашиот случај, додека вие може да го следите процесот на интервецинција дирекно на интернет.

 

следете го дирекно на интернет статусот на вашиот повик во службата на Renault Trucks, 247 помош на патот

Информации во реално време

На првиот повик, побарајте го бројот ( 10 цифри) од координаторската служба на Renault Trucks 24/7 помош на патот и после тоа пратете го статусот на интервенција директно на интернет на тој кориснички број.