Опрема, резервни делови, услуги

Резервни делови

Kvalitetni delovi, visoka stručnost, razgranata mreža…

RENAULT TRUCKS APPROVED PARTS
kвалитет и достапност

Нашиот широк асортиман на оргинални резервни делови е наменет за сите Renault Trucks возила, како со половните, така и за нови. Понудата задоволува се што е потребно за одржување и редовно сервисирање на вашите возила и приколки. 

Нови делови, обновени делови, комплети, дополнителна опрема, работни материјали - нашиот асортиман ви овозможува да го изберете најдоброто решение за она што ви е потребно.

Погледнете го широкиот асортиман на Дополнителна комплетна опрема за Renault Trucks серија : Упатство за е-каталог