СОВРШЕНО СРЕДСТВО ЗА РАБОТА

Пристапот до кабината и надградбата е дизајниран да ги олесни секојдневните активности на возачот и да го олесни процесот на  сервисирање на возилото што е можно поедноставно. Renault Trucks T не е обичен камион, тој представува совршена алатка за работа што ја зголемува продуктивноста.