СОВРШЕНО СРЕДСТВО ЗА РАБОТА

Пристапот до кабината е дизајниран за да му овозможи на возачот полесно извршување на секојдневните активности и да го олесни сервисирањето на возилото што е можно полесно.Renault Trucks C не е само обичен камион тој е совршена алатка за работа што ја зголемува продуктивноста.