Kamion za velike udaljenosti
evo 2021

Renault Trucks, комплетен асортиман на транспортни решенија

Renault Trucks на корисниците на комерцијални возила им нуди голем избор на иновативни услуги и возила (од 3,1 до 120 T), прилагодени на широк распон на транспортни потреби: дистрибуција, градежништво, тешки градежни работи, превоз на долги растојанија... Возилата на Renault Trucks се издржливи и ефективни, со ниска потрошувачка на гориво, што овозможува поголема продуктивност и помали оперативни трошоци.

ЗАЕДНИЦА

Посетете не, да се запознаеме, да испиеме едно кафе и да поразговараме за Вашите потреби.

Woman on the phone in a Renault Trucks dealership
Заедница

Vozači, pronađite sadržaj za sebe

Izveštaj

ELEKTROMOBILNOST

ZELENE ENERGIJE

Meeting with the design team, with a 3D truck on a screen

Svedočanstvo

DISTRIBUCIJA

ELEKTROMOBILNOST

Renault Trucks D Z.E. Delanchy

Najnovije vesti