C Range

Renault Trucks C

Renault Trucks C

RENAULT TRUCKS C ЕВОЛУИРА

ПОКОМФОРЕН И ПОЕФИКАСЕН

 

Издржливост, заштеда на гориво, комфор, безбедност... Renault Trucks достигнува нови далечини за да Ве одржи оперативни.

ИНСТРУМЕНТ ТАБЛА ДИЗАЈНИРАНА КАКО КОКПИТ

Renault Trucks C

 

 • Закривена инструмент табла со што сè е на лесен дофат на рака
 • Фиока за документи А4 формат
 • Држач за шолја/чаша
 • USB-C приклучоци
 • Старт копче
 • Седиште со супериорен комфор и навлаки отпорни на дамки
 • Држач за телефон и таблет

 

ПОВЕЌЕНАСОЧНО ПОДЕСУВАЊЕ НА ВОЛАНОТ

ЕДЕН ОД НАЈДОБРИТЕ ВОЛАНИ НА ПАЗАРОТ
evolving

 

 • Прилагодлива возачка позиција која одговара на вашата морфологија
 • Интиутивен волан кој може да се прилагодува со педала кај нозете за идеална положба при возењето

 

ПОВЕЌЕ ОДОБНОСТИ НА ДОМОТ, ВО КАБИНАТА

НОВ УЛТРА КОМФОРЕН КРЕВЕТ
evolving

 

SERENITY КРЕВЕТ
 • Дебелина на душекот: 170 mm; густина: 41 kg / m3
 • Двојно повеќе пружини и подебел душек кој одговара на сите морфологии
 • Одвоив душек од основата за поставување на прилагодливи чаршави
 • Новата текстура на материјалот го прави чистењето лесно
 • Над-душек од мемори пена
ДВА USB-C ПРИКЛУЧОЦИ

 

ПОГОЛЕМА ЕФЕКТИВНОСТ И ЗАШТЕДА НА ГОРИВО

Renault Trucks K
 
-3% ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО
-5 % ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО СО FUEL ECO ПАКЕТОТ
 • Еуро VI Step E мотор
 • Оптимизирани оскини вртежни моменти
 • LED осветлувањето го намалување одржувањето и го зголемува животниот век

* Со пластични браници и челични рабови  

ПОВЕЌЕ УСЛУГИ ЗА НЕПРЕКИНАТО ДВИЖЕЊЕ НА ВАШИОТ КАМИОН

Predict
PREDICT  

Предвидливо одржување овозможено од мониторинг податоци во вистинско време:  

 • Оптимизација на одржувањето
 • Превенција на дефекти
 • Гарантирана достапност на возила
УСЛУГИ НА ДАЛЕЧИНА

Over the Air технологија која Ви дава услуги на далечина:  

 • Дијагностика од далечина
 • Поправка на софтверски дефекти
 • Надоградба на софтвер
 • Модификација на подесувања од далечина
 • Вашиот камион останува ефикасен и дури се подобрува со тек на време
ПРОДОЛЖЕНИ ИНТЕРВАЛИ НА ЗАМЕНА НА МАСЛО ДО 150,000 KM / 18 МЕСЕЦИ (13 L МОТОР)*
 • Намалени трошоци за одржување
 • Оптимизиран план за одржување со што ќе се намалат застанувањата за сервисирање 

* Во зависност од начинот на користење на возилата

 

ПОВЕЌЕ БЕЗБЕДНОСТ 

Renault Trucks C
ВГРАДЕНИ LED СВЕТЛА КАКО СТАНДАРДНА ОПРЕМА
 • Подобро осветлување на патот за подобра прегледност
 • Светло најблиску до природна светлина за помал замор на возачот
 • Широк агол на осветлување кој ги опфаќа скалиштето и земјата

Подобро осветлување благодарајќи на LED ротирачки светла за осветленост со висок интензитет.

ПРИМЕНА НА ПАРКИНГ КОЧНИЦАТА ВО СЛУЧАЈ НА ОПАСНОСТ

Го сопира возилото во случај на абнормално возење

МЕХАНИЧКА ПРОТИВ-РАЗБОЈНИЧКА БРАВА

За поголема безбедност во кабината кога возилото е паркирано

БЕЗБЕДНОСНИ СЕНЗОРИ

Сензори за детекција на ранливи учесници во сообраќајот во мртвите точки

Driver on a Renault Trucks T in Scotland

YOU EAT UP THE MILES, NOTHING CAN BEAT IT.

Christian Vinet A DRIVER WITH TRANSPORTS FERRATO

Заедница

ПРИЛАГОДЛИВО ВОЗИЛО

Широкиот избор на шасиски конфигурации ги задоволува сите Ваши потреби.

Разновидност на достапни компоненти, заедно со однапред вградените точки на поврзување, ја олеснува монтажата на каросеријата.

Power take-offs, attachment points on the side members, choice of tank dimensions and custom overhang are all features available to optimise vehicles such as the C Xload 8x4.

За повеќе информации, контактирајте не!

I agree that when submitting this form, Renault Trucks will store and keep my personal data as long as required to evaluate the information provided and in order to be able to contact me back about this specific subject. My data may also be transferred to Renault Trucks partners and distributors that will be able to handle my demand.