T Range

Renault Trucks T High

Renault Trucks T High

RENAULT TRUCKS T HIGH ЕВОЛУИРА

ПОКОМФОРЕН И ПОЕФИКАСЕН

 

Издржливост, заштеда на гориво, комфор, безбедност... Renault Trucks достигнува нови далечини за да Ве одржи оперативни.

ИНСТРУМЕНТ ТАБЛА ДИЗАЈНИРАНА КАКО КОКПИТ

evolving

 

 • Закривена инструмент табла со што сè е на лесен дофат на рака
 • Фиока за документи А4 формат
 • Држач за шолја/чаша
 • USB-C приклучоци
 • Старт копче
 • Седиште со супериорен комфор и навлаки отпорни на дамки
 • Држач за телефон и таблет

 

ПОВЕЌЕНАСОЧНО ПОДЕСУВАЊЕ НА ВОЛАНОТ

ЕДЕН ОД НАЈДОБРИТЕ ВОЛАНИ НА ПАЗАРОТ
evolving

 

 • Прилагодлива возачка позиција која одговара на вашата морфологија
 • Интиутивен волан кој може да се прилагодува со педала кај нозете за идеална положба при возењето

 

ПОВЕЌЕ ОДОБНОСТИ НА ДОМОТ, ВО КАБИНАТА

НОВ УЛТРА КОМФОРЕН КРЕВЕТ
evolving

 

SERENITY КРЕВЕТ
 • Дебелина на душекот: 170 mm; густина: 41 kg / m3
 • Двојно повеќе пружини и подебел душек кој одговара на сите морфологии
 • Одвоив душек од основата за поставување на прилагодливи чаршави
 • Новата текстура на материјалот го прави чистењето лесно
 • Над-душек од мемори пена
ДВА USB-C ПРИКЛУЧОЦИ

 

ПОВЕЌЕ УСЛУГИ ЗА НЕПРЕКИНАТО ДВИЖЕЊЕ НА ВАШИОТ КАМИОН

renault trucks
Predict
PREDICT  

Предвидливо одржување овозможено од мониторинг податоци во вистинско време:  

 • Оптимизација на одржувањето
 • Превенција на дефекти
 • Гарантирана достапност на возила
УСЛУГИ НА ДАЛЕЧИНА

Over the Air технологија која Ви дава услуги на далечина:  

 • Дијагностика од далечина
 • Поправка на софтверски дефекти
 • Надоградба на софтвер
 • Модификација на подесувања од далечина
 • Вашиот камион останува ефикасен и дури се подобрува со тек на време
ПРОДОЛЖЕНИ ИНТЕРВАЛИ НА ЗАМЕНА НА МАСЛО ДО 150,000 KM / 18 МЕСЕЦИ (13 L МОТОР)*
 • Намалени трошоци за одржување
 • Оптимизиран план за одржување со што ќе се намалат застанувањата за сервисирање 

* Во зависност од начинот на користење на возилата

ПОГОЛЕМА ЕФЕКТИВНОСТ И ЗАШТЕДА НА ГОРИВО

evolving
-3% ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО
-5 % ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО СО FUEL ECO ПАКЕТОТ
 • Еуро VI Step E мотор
 • A категорија на пневматици како стандард за помала потрошувачка
 • Оптимизирани оскини вртежни моменти
 • LED осветлувањето го намалување одржувањето и го зголемува животниот век

 

ПОВЕЌЕ БЕЗБЕДНОСТ 

evolving
ВГРАДЕНИ LED СВЕТЛА КАКО СТАНДАРДНА ОПРЕМА
 • Подобро осветлување на патот за подобра прегледност
 • Светло најблиску до природна светлина за помал замор на возачот
 • Широк агол на осветлување кој ги опфаќа скалиштето и земјата
ПРИМЕНА НА ПАРКИНГ КОЧНИЦАТА ВО СЛУЧАЈ НА ОПАСНОСТ

Го сопира возилото во случај на абнормално возење

МЕХАНИЧКА ПРОТИВ-РАЗБОЈНИЧКА БРАВА

За поголема безбедност во кабината кога возилото е паркирано

БЕЗБЕДНОСНИ СЕНЗОРИ

Сензори за детекција на ранливи учесници во сообраќајот во мртвите точки

Driver on a Renault Trucks T in Scotland

TOP MARKS FOR COMFORT, VISIBILITY AND DRIVEABILITY.

Jani Martikainen SOCIÉTÉ MARTOM OY

T HIGH, ДИЗАЈНИРАН ЗА ДОЛГИ РАСТОЈАНИЈА

 

ЦЕЛОСНО РАМЕН ПОД

за олеснето движење во кабината.

800 MM ШИРОК ПРОШИРЛИВ ДОЛЕН КРЕВЕТ

пена со висока густина од 40 kg / m3 и горен кревет достапен со скала. (достапно само во LHD).

БЕСЧУЕН ЕЛЕКТРИЧЕН ФРИЖИДЕР

со капацитет од 40 литри.

(Панорамска инструмент табла достапна само во LHD)

За повеќе информации, контактирајте не!

I agree that when submitting this form, Renault Trucks will store and keep my personal data as long as required to evaluate the information provided and in order to be able to contact me back about this specific subject. My data may also be transferred to Renault Trucks partners and distributors that will be able to handle my demand.