K Range

Renault Trucks K

Renault Trucks K

RENAULT TRUCKS K

ПОКОМФОРЕН И ПОЕФИКАСЕН

 

Издржливост, заштеда на гориво, комфор, безбедност... Renault Trucks достигнува нови далечини за да Ве одржи оперативни.

ИНСТРУМЕНТ ТАБЛА ДИЗАЈНИРАНА КАКО КОКПИТ

Renault Trucks C

 

 • Закривена инструмент табла со што сè е на лесен дофат на рака
 • Фиока за документи А4 формат
 • Држач за шолја/чаша
 • USB-C приклучоци
 • Старт копче
 • Седиште со супериорен комфор и навлаки отпорни на дамки
 • Држач за телефон и таблет

 

ПОВЕЌЕНАСОЧНО ПОДЕСУВАЊЕ НА ВОЛАНОТ

ЕДЕН ОД НАЈДОБРИТЕ ВОЛАНИ НА ПАЗАРОТ
evolving

 

 • Прилагодлива возачка позиција која одговара на вашата морфологија
 • Интиутивен волан кој може да се прилагодува со педала кај нозете за идеална положба при возењето

 

ПОВЕЌЕ ОДОБНОСТИ НА ДОМОТ, ВО КАБИНАТА

НОВ УЛТРА КОМФОРЕН КРЕВЕТ
evolving

 

SERENITY КРЕВЕТ
 • Дебелина на душекот: 170 mm; густина: 41 kg / m3
 • Двојно повеќе пружини и подебел душек кој одговара на сите морфологии
 • Одвоив душек од основата за поставување на прилагодливи чаршави
 • Новата текстура на материјалот го прави чистењето лесно
 • Над-душек од мемори пена
ДВА USB-C ПРИКЛУЧОЦИ

 

ПОГОЛЕМА ЕФЕКТИВНОСТ И ЗАШТЕДА НА ГОРИВО

Renault Trucks K
 
-3% ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО
-5 % ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО СО FUEL ECO ПАКЕТОТ
 • Еуро VI Step E мотор
 • Оптимизирани оскини вртежни моменти

 

ПОВЕЌЕ УСЛУГИ ЗА НЕПРЕКИНАТО ДВИЖЕЊЕ НА ВАШИОТ КАМИОН

Renault Trucks K
Predict
PREDICT  

Предвидливо одржување овозможено од мониторинг податоци во вистинско време:  

 • Оптимизација на одржувањето
 • Превенција на дефекти
 • Гарантирана достапност на возила
УСЛУГИ НА ДАЛЕЧИНА

Over the Air технологија која Ви дава услуги на далечина:  

 • Дијагностика од далечина
 • Поправка на софтверски дефекти
 • Надоградба на софтвер
 • Модификација на подесувања од далечина
 • Вашиот камион останува ефикасен и дури се подобрува со тек на време
ПРОДОЛЖЕНИ ИНТЕРВАЛИ НА ЗАМЕНА НА МАСЛО ДО 150,000 KM / 18 МЕСЕЦИ (13 L МОТОР)*
 • Намалени трошоци за одржување
 • Оптимизиран план за одржување со што ќе се намалат застанувањата за сервисирање 

* Во зависност од начинот на користење на возилата

 

ПОВЕЌЕ БЕЗБЕДНОСТ 

Renault Trucks K
 
ПРИМЕНА НА ПАРКИНГ КОЧНИЦАТА ВО СЛУЧАЈ НА ОПАСНОСТ

Го сопира возилото во случај на абнормално возење

МЕХАНИЧКА ПРОТИВ-РАЗБОЈНИЧКА БРАВА

За поголема безбедност во кабината кога возилото е паркирано

БЕЗБЕДНОСНИ СЕНЗОРИ

Сензори за детекција на ранливи учесници во сообраќајот во мртвите точки

Driver on a Renault Trucks T in Scotland

IT IS MUCH MORE ROBUST THAN THE TWO OTHER TRUCKS WE OPERATE FROM OTHER MANUFACTURERS.

Max Damour CO-FOUNDER OF THE ST2D TRANSPORT COMPANY

Заедница

БЕСПРЕКОРНА ИЗДРЖЛИВОСТ

Рудници, кал, косини, Renault Trucks K Ви овозможува да ја исполните задачата без разлика на теренот.

Дизајниран да работи во екстремни услови, ова е решението за Вашиот раст и профитабилност.  

Неспоредливите технички способности одговараат на сите Ваши секојдневни потреби.

За повеќе информации, контактирајте не!

I agree that when submitting this form, Renault Trucks will store and keep my personal data as long as required to evaluate the information provided and in order to be able to contact me back about this specific subject. My data may also be transferred to Renault Trucks partners and distributors that will be able to handle my demand.